Het lezen waard..

Dag lieve mensen! Als je wat wilt delen of gewoon wat kwijt wilt, pak je kans en type wat je kwijt wilt. Of stel een vraag...en als online te spannend is, dan spreek je ons maar even aan na de les! NAAM INVULLEN IS VERPLICHT MAIL ADRES IS NIET VERPLICHT!!

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Moniek, 14. jul, 2012
Hoi Hoi Willemijn en Willem.
Nogmaals bedankt voor deze gezellige dag. moet zeggen dat dezezumba dag wel zwaarder was dan de lessen van een uur maar ook nogal logisch toch bijna zo'n hele dag. heb echt van genoten leuke groep samen en goeie instructeurs ook allemaal. toen nog je dochter die echt mooi kan zingen wat ik niet snel vind van iemand. IK vond de lessen van de kids ook leuk toen ze gingen dansen en hoop dat deze dag snel weer eens opnieuw zal komen.wens jullie ook veel succes en plezier met deze site en de dans lessen. Groetjes Moniek.
Geschreven door Marian, 14. jul, 2012
Lieve Willem en Wilma,

Wat een geweldige middag was het. Ontzettend leuk een Zumba party. Moeten we vaker doen in ieder geval elk jaar. Kon helaas met mijn lijf niet de hele middag dansen maar het kijken was al ontzettend leuk. Iedereen zo aardig tegen elkaar en gezelligheid alom.

Maandag zie ik Willem denk ik nog maar anders een fijne vakantie en bedankt voor dit seizoen sporten is met jullie een feestje.

Marian
E-mail:
Geschreven door Ingrid Bonema, 21. jun, 2012
Wat een feest was het weer hè, gisteren bij het Zomerfeest op de Zevensprong!!
Spetterende optredens van groep 4 en groep 7/8, zelfs met toegift!! Wat een kanjers!
En wij (Ilse, Carmen, Wilma en ik) als 'moeders van De Zevensprong' met de stoelen op het podium voor Zumba Sentao. Het was super leuk! Veel enthousiaste reacties gehad van kinderen en ouders! Jullie vast ook :) Hopelijk hebben we weer mensen enthousiast gemaakt voor Zumba (met of zonder stoel), want: hoe meer zielen, hoe meer Zumbafeest/vreugd!!
Tot vanavond, bij de Zumba Sentao!
E-mail:
Geschreven door Michelle & Robin & Ilonka, 18. jun, 2012
Hoi Willem & Wilma,

Super was het afgelopen Zaterdag in de Gymzaal van de Zevensprong.
Het dak ging er vanaf met jullie Clinic.
Super wat jullie hebben gedaan.
Hoop dat iedereen aankomende woensdag op het schoolfeest ook zo mooi gaan vinden.
E-mail:
Geschreven door Michelle en Finn Holloway, 18. jun, 2012
De energie spatte er weer af afgelopen zaterdag! Wat een clinic! Kids en ouders deden vol enthousiasme mee! Dank voor jullie actie en inzet ten goede van de digiborden Zevensprong. Wij kijken uit naar woensdag.
E-mail:
Geschreven door Tess, Ilse en Julian, 18. jun, 2012
Ha Willem & Wilma,

Super dat jullie je zo inzetten voor de 7sprong! Hulde!!!!
Tess heeft genoten en wij ook.

vr gr Ilse en Julian
Geschreven door Jesper, Rob en Maretta, 17. jun, 2012
Wat een feest was het afgelopen zaterdagmiddag op de Zevensprong; geweldig jullie ZUMBA-clinic! Wij hebben genoten.
Geschreven door Hannie, Wilfred, Annique, Maurice en Juliëtte van den Berg, 17. jun, 2012
Echt heel leuk gisteren op de Zevensprong. Super wat kinderen van groep 4 en 7 in zo'n korte tijd leren en met zoveel plezier!
Geschreven door Henk, Sira en Milena, 17. jun, 2012
We vonden het Super Leuk om met de Zumbaclinic op de 7-sprong mee te doen.
Geschreven door Bianca van Olst, 17. jun, 2012
Beste Willem en Wilma,
Wat hebben we genoten van het optreden van jullie toppers van groep 4 en 7 van de Zevensprong tijdens jullie Zumbaclinic! Het plezier en enthousiasme straalde er van af. Heel erg bedankt!
Geschreven door Yulia van Hien, 10. jun, 2012
Beste Wilma en Willem,

Wat een professionele site! Jullie waren geweldige instructeurs op 2 juni bij Zumba Fitness Party in Steenwijk net als de anderen. Voor mij was het de 1ste X Was erg blij dat ik Zumba Sentao (NIEUW & UNIEK!!!) mocht beleven. Ik had echt genoten. Hoop CU in juli. Groetjes, Yulia
Geschreven door Wilma de Roo, 8. jun, 2012
Hallo Willem en Wilma,

Heb enorm genoten van de Zumba Party bij Achmea in Steenwijk, leuk ook om de Sentao voor het eerst mee te maken. Was super gezellig . Doen we een keer over, en dan neem ik meer meiden mee, want dit mogen ze gewoon niet missen.
E-mail:
Geschreven door Rutger Kater, 7. jun, 2012
Ola Willem en Wilma,

Leuke site! Iedereen die deze site bezoekt, dit leest en nog niet een Zumba les gevolgd heeft moet dit echt een keer doen bij Wilma en Willem. Ze geven goed en leuk les. Mijn Zumba is ook bij Wilma en Willem begonnen, zeker in het begin was ik een onwijze stijve hark, maar nu denk ik dat ik kan zeggen dat het een stuk beter, of zelfs goed gaat :) Voor degene die denken het niet te kunnen, maakt niet uit, dat kon ik ook niet en het gaat om de fun. Ik beleef erorm veel plezier aan Zumba, de muziek en dans, daarnaast ben je sportief bezig wat je op zo'n moment niet eens door hebt. Dus Willem en Wilma bedankt.

Tsjaa, en dan afgelopen weekend... Helemaal Super. Steenwijk was echt een feest, bedankt voor het organiseren en de uitnodiging. Ben blij dat ik er bij kon en mocht zijn. Wat mij betreft mag dat een maandelijks iets worden, haha. Geweldig tijd gehad en kijk uit naar een volgende keer!

Groetjes Rutger
Geschreven door Jolanda Huizing, 6. jun, 2012
Afgelopen zaterdag meegedaan met de Zumba Party in Steenwijk. Vanaf de eerste minuut genoten! Heerlijke muziek, fantastische instructeurs die er zelf ook heel veel lol aan beleefden. Op naar de volgende...
Geschreven door ingrid nijstad , 6. jun, 2012
hey willem en wilma het was zaterdag echt top de zumba party in steenwijk het was voor mij de eerste keer dat ik aan zoiets mee deed ik vondt het echt geweldig en zulke lieve mensen ik kan haast niet wachten om weer mee te doen liefs ingrid
E-mail: