Het lezen waard..

Dag lieve mensen! Als je wat wilt delen of gewoon wat kwijt wilt, pak je kans en type wat je kwijt wilt. Of stel een vraag...en als online te spannend is, dan spreek je ons maar even aan na de les! NAAM INVULLEN IS VERPLICHT MAIL ADRES IS NIET VERPLICHT!!

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Shirley, 25. mrt, 2018
Hi, Ik zou graag meer informative willen krijgen over Zumba instructeur worden
E-mail:
Geschreven door h, 7. mei, 2015
hoi
Geschreven door syara letwory fay, 15. dec, 2014
hoi papa ik ben het syara letwory fay wat een luke website heb jij doei
E-mail:
Geschreven door priscilla, 15. dec, 2014
hallo hallo priscilla hier een vriendin van syara super leuk zumba
E-mail:
Geschreven door Ingrid Bonema, 20. sep, 2014
Wat was het fantastisch gisteren: Breakin' down da Houze, de Masterclass met Steve Boedt en Kass Martin!!! Wat een feest, heerlijke muziek, gezellige sfeer, al die lachende, genietende gezichten!! Super bedankt voor de geweldige avond!!! XX
Geschreven door Erika Smeman, 1. jul, 2014
Hallo Willem en Wilma,
Ik doe zumba bij het bewegingscentrum in Drachten. Iemand kwam met jullie flyer over de masterclass door Steve Boedt. Kun je daar ook naar toe als je geen instructeur bent? Ik vind zumba superleuk om te doen en het lijkt me gaaf om hier bij te zijn. Wat kan ik die dag precies verwachten? Tijdstip etc. Ik heb dat op Facebook niet gezien kan dat kloppen? Ik weet ook nog niet of ik de groep mee kan krijgen waar ik nu zumba mee doe en twijfel of ik dan alleen kom of gewoon met mijn vriend, misschien als ik meer info. heb. Ik hoop gauw meer van jullie te horen. Alvast bedankt.
E-mail:
Geschreven door Janny Ellen, 1. mei, 2014
Hallo,
Jullie hebben een aantal keer een Zumbales gegeven op o.b.s De Krullevaar. Dit als opening van een project. Dit was geweldig! Willem kreeg bijna iedereen aan het dansen!
Iets dergelijks zou ik ook graag zien op De Thorbecke Scholengemeenschap afd. VMBO-PRO in het kader van de projectweek "De gezonde school". Kunnen we hierover mailcontact hebben?
Het lijkt me prachtig als we ook deze doelgroep in beweging krijgen!
E-mail:
Geschreven door Ingrid Bonema, 15. dec, 2013
SUPER, SUPER, SUPER bedankt voor het geweldige Zumba-feest van gisteren: een Zumba Masterclass met Maria Hall en Etienne Go!!! Wat een energie op het podium!!! Wauw!! Heerlijk gedanst, tijdens de afterparty gezellig bijgekletst met oude bekenden, nieuwe vrienden gemaakt!! Het was erg gezellig!! Herhaling op 8 maart?!? ;)
Geschreven door Wessel van Enk, 22. sep, 2013
Gisteren op onze familiedag een enorm leuke middag gehad met de Zumba les, enorm veel lol gehad en erg leuk om een keer meegemaakt te hebben. Bedankt !
E-mail:
Geschreven door Herma, 21. apr, 2013
LIeve familie,

Wat was het gisteren weer een leuke dag, ik heb genoten. Wat een energie hebben jullie hier weer in gestoken om het weer tot een spektakel te maken .En wat hebben de meiden weer mooi gezongen,ben trots op jullie.

Kus tante Herma .
E-mail:
Geschreven door Wilma, 21. apr, 2013
Lieve Wilma, Willem en meiden,

Het was weer super gisteren!! We hebben echt genoten en raken zo langzamerhand ook besmet met het zumba-virus (om te kijken dan he....haha, maar wie weet...). Ook de meiden hebben weer prachtig gezongen, we zijn trots op onze nichtjes... en op jullie natuurlijk! Volgende keer zijn we weer van de partij.

Liefs "tante" Wilma, Herma en Dickie.
E-mail:
Geschreven door jeannette, 21. apr, 2013
Het was een super zumba feest...voor herhaling vatbaar
E-mail:
Geschreven door Marian Scheermeijer, 21. apr, 2013
Wat was het weer een leuk feestje gisteren! Wat een geweldige instructeurs en wat een prachtige stukjes zang. Iedereen onwijs bedankt en tot de volgende keer....

Marian
Geschreven door Leonie Kalsbeek, 21. apr, 2013
Het was een TOP Feessie gister met veel oranje. Bedankt!!
Geschreven door een Zumba-Gek, 21. apr, 2013
Gisteren hebben jullie weer een geweldige Zumbathon neergezet. Dank hiervoor. De instructors on stage waren super en sommige knettergek (positief bedoeld natuurlijk), Live muziek (denk dat we dat nergens anders kunnen verwachten) en een optreden van de jongste onder ons :)

Mijn vriendin, tegen mijn verwachting in, lijkt nu ook besmet met het Zumba virus. Ze zal sowieso een les komen volgen / meedoen :)

Ik zie jullie hopelijk snel weer op een nieuw feest.

Groetjes Rutger!
E-mail: