Wat is Zumba dan eigenlijk?De vrij vertaalde betekenis van Zumba is "snel bewegen en lol hebben" en dat wordt in de lessen bij EASY 2 ZUMBA meer dan waar gemaakt. De passen die er voorbij komen zijn o.a.: Salsa, Samba, Merenque, Cumbia, Mambo en Regaetton om er maar een paar te benoemen.

De officiële naam is Zumba®
Fitness, dit is de verzamelnaam voor alle variaties (specialties) die er geboden worden. De meest bekende variant kent men vooral van de televisie van de tell-sell reclame spotjes. Alleen gecertificeerde instructeurs mogen hun lessen Zumba® Fitness lessen noemen.
 
Alle officieel geregisteerde instructeurs zijn te vinden op
www.zumba.com
. Van Tokio tot Johannnesburg en van Miami tot Stadshagen in Zwolle!

Op deze website en in diverse andere communicatievormen, zoals in een flyer of in een nieuwsbrief hanteert EASY 2 ZUMBA, deze officiële verzamelnaam Zumba® Fitness. Aangesloten instructeurs worden namelijk geacht de juiste benaming te gebruiken.

Het is de combinatie van de vrolijke Latijnsamerikaanse muziek, de bijbehorende danspassen/dansmoves, de intensiteit en de dynamiek, waardoor je zonder dat je merkt... aan het sporten bent! Je niveau bepaal JIJ. Ga je mee in de beat of kies je eigen tempo, als je maar blijft bewegen en daar letten EASY 2 ZUMBA wel op!


Kom naar de les en maak kennis met Zumba® Fitness.